FAKIR Starky HSA 600 L 2-in-1 AirWave Multi Cyclone Li-ion akkumulátoros kézi porszívó és rúdporszívó motoros hengerkefével

Üres

Összesen: 0 Ft
Fakir HSA 600 L rúdporszívó oldalnézet

FAKIR Starky HSA 600 L 2-in-1 AirWave Multi Cyclone porzsák nélküli, vezeték nélküli, Li-ion akkumulátoros kézi porszívó és álló rúdporszívó motoros hengerkefével – kettő az egyben

 • Kézi porszívó és álló (rúdporszívó) üzemmód
 • Keménypadlóhoz, szőnyeghez, káprithoz is ideális
 • 21,6 voltos, kivehető, cserélhető Li-ion (lítium-ion) akkumulátor
 • Tartós, nagyteljesítmnényű motor BLDC technológával
 • Szabadalmaztatott Air Wave® Multi Cyclone szívórendszer
 • Két szívóerő beállítás: Gyengéd és Erőteljes funkció
 • Porzsák nélküli üzemmód
 • Elektromos hengerkefe fej
 • LED világítás a porszívófejben
 • EPA szűrőrendszer
 • 30 perc üzemidő egy töltéssel
 • Többféle porszívófej tartozék
 • Töltőállomás, mely tartozéktárolóként is funkcionál

A futurisztikus dizájnnal készült, erős Li-ion akkumulátoros kézi porszívót korszerű álló porszívóként (ún. rúdporszívóként) is használhatod, sőt, a nagy fordulatszámú motoros hengerkefe fej és a szupererős BLDC motor tovább fokozza a készülék hatékonyságát. A kézi porszívó és a  rúdporszívó üzemmód közötti váltást egyetlen mozdulattal meg tudod valósítani az akkus kézi porszívó kiemelésével.

A Fakir STARKY HSA 600 L álló porszívó modern, csúcskategóriás cserélhető 21,6 voltos Li-ion (lítium-ion) akkumulátorral van felszerelve, mely akár 3x hosszabb élettartamú, mint a kevésbé fejlett Ni-Cd akkumulátorok, valamint igen előnyös tulajdonságokkal ruházza fel az akkus porszívót: ilyen például, hogy kis súlya miatt a porszívó is könnyebb, vagy ilyen a kézi porszívó hosszú üzemideje. A STARKY HSA 600 L rúdporszívó akár 30 percig is képes üzemelni egyetlen töltéssel anélkül, hogy csökkenne a teljesítménye. A Li-ion akkumulátorok további előnye, hogy nincs memóriaeffektus (ha az akkumulátort csak részben merítjük le, akkor sem "felejti el", hogy teljes kapacitásig lemeríthető, így hosszabb az élettartama).

Nagy teljesítményű BLDC motorral felszerelt erős és ergonomikus akkumulátoros kézi és álló porszívó, melynek elektromos hengerkefe feje keménypadló és szőnyegek akár mindennapi tisztítására alkalmas, akkumulátoros kézi porszívóként pedig azonnal használható a gyors megoldást igénylő helyzetekben.

A STARKY HSA 600 L akkumulátoros porzsák nélküli porszívó Air Wave® Multi Cyclone szívórendszerével gyors és hatásos felülettisztításra képes zavaró kábelek nélkül. Morzsaporszívó üzemmódban praktikus társ a konyhában, vagy akár autós porszívóként is remekül használható.

LED világítással ellátott elektromos hengerkefével felszerelt álló porszívó a szőnyegek mélytisztításáért

Az elektromos, hengerkefe-rendszerű szívófej funkciója a még hatékonyabb felülettisztítás. A motoros meghajtású forgó kefével a textil anyagok, szőnyegek mélyén ülő szennyeződések is könnyedén eltávolíthatóak, de a keménypadlón is fokozza a készülék hatékonyságát. Az álló porszívó motoros hengerkefe fejéből könnyedén el lehet távolítani a kefét, így amennyiben feltekerednének rá a hajszálak, a kefét egy mozdulattal ki lehet emelni, ezután az könnyedén tisztítható. A hengerkefe fej elejére LED világítás került, így a fej megvilágítja az előtte lévő területet annak érdekében, hogy még a legkevésbé látható szennyeződések is láthatóvá váljanak.

Multifunkciós felhasználási lehetőségek az akkus működésnek köszönhetően

Fakir 3 kg ikon A Fakir HSA 600 L akkus rúdporszívót használhatod álló porszívóként a rendszeres takarításhoz, vagy könnyedén átalakíthatod kézi porszívóvá (úgynevezett morzsaporszívóvá) a nemvárt szituációk gyors és könnyű megoldásához, vagy autó takarításhoz. A kézi porszívó vagy más néven morzsaporszívó vagy autós porszívó előnye, hogy bármikor azonnal használatra kész, akár a házban, a ház körül vagy az autóban szeretnél porszívózni. A porzsák nélküli kézi és álló porszívó vagy másnéven rúdporszívó tartozékainak köszönhetően használható bármilyen keménypadló, szőnyeg, lépcső, bútor és kárpit felület tisztítására, az elektromos hengerkefe fején lévő LED világítással sokkal láthatóbbá válik a szennyeződés, így nem fogod azt kikerülni.

Kisebb lakásban, ha helyszűkében vagy, miért tárolnál külön morzsaporszívót és külön egy álló vagy hagyományos porszívót? Egy készülékkel két feladatra ad megoldást a Fakir HSA 600 L akkumulátoros rúdporszívó, a lehető legkisebb helyfoglalás mellett.


Gyengéd és Erőteljes szívóerő beállítás

Az akkumulátoros porszívó használata során két erősségi fokozat közül választhatsz. Amikor csak némi morzsát szeretnél felporszívózni és így a porszívót kézi morzsaporszívóként használni, beállíthatod gyengéd fokozatot, amikor viszont a felülethez jobban ragaszkodó szennyeződéseket, például állatszőrt szeretnél kiporszívózni a kanapéból vagy az autóülésről, átválhatsz az erős fokozatra. Az állatszőr-eltávolítást tovább segíti az elektromos hengerkefe fej, mely az akkumulátoros porszívó szériatartozéka.

Fakir állattulajdonsoknak ajánlott porszívó

Kényelmi funkciók

Fakir porzsák nélküli porszívó Ez az akkus porszívó számtalan kényelmi funkcióval rendelkezik, melyek közül kiemelendő az álló porszívó végén elhelyezett ergonomikus fogantyú, mely segíti a könnyű manőverezést.

Mindenki számára könnyebbséget jelenthet a motoros hengerkefe fej és rendkívül egyszerűen cserélhető 0,4 liter kapacitású portartály. Az akkumulátoros porszívó praktikus töltőállomása tartozéktárolóként is funkcionál annak érdekében, hogy a tartozékok ne keveredjenek el a lakásban.


Rendkívül gyorsan és higiénikusan üríthető portartály és EPA szűrő

Fakir EPA szűrő

A gyorsan és egyszerűen üríthető portartály 0,4 liter kapacitása és a szabványos EPA szűrő biztosítja a higiéniát. Az EPA szűrővel a kifújt levegő poratka, por, és szennyeződésmentes lesz.


Hosszú működési idő – cserélhető Li-ion akkumulátor

A Fakir STARKY HSA 600 2-in-1 akkus álló és kézi porszívó egy töltéssel, a hosszú élettartamú cserélhető Li-ion 21,6 voltos akkumulátornak köszönhetően, rendkívül hosszú ideig, akár 30 percig is folyamatosan üzemelhet!

Fakir 21,6 V ikon    Fakir Li-Ion ikon    Fakir 30 perc ikon

Kefe nélküli BLDC motor Air Wave® Multi Cyclone szívórendszerrel

Fakir Airwave technológia logó A tartós, kefe nélküli, nagy hatékonyságú BLDC motor Multi Cyclone mozgásokkal az áramló levegő mozgását hullámzó mozgássá alakítja, ezáltal képes más porszívókhoz mérten nagyobb sebességre gyorsulni. Ez az új technológia lehetővé teszi a legmagasabb szívóteljesítményt a legkisebb energiafogyasztás mellett, hiszen egy időben növeli a teljesítményt és csökkenti az energiafogyasztást. Az AirWave® Multi Cyclone technológia kitűnő szívóerőt biztosít a teljesítmény csökkenése nélkül, még abban az esetben is, ha a portartály kezd megtelni. A centrifugális erőnek köszönhetően a por és minden más szennyeződés elkülönül a légáramlástól és összegyűlik a porszívó portartályában. Ez a rendszer tehát lehetővé teszi, hogy a szennyeződés a portartályban maradjon és semmilyen körülmények között ne tudjon onnan “kiszökni”. A szívóerő mindeközben stabil marad.

Fakir BLDC motor

Fakir Cyclon (ciklon) technológia logó


Négy praktikus szívófej

 • Beépített motoros hengerkefe szívófej álló porszívó üzemmódban
 • Bútorkefe és kárpittisztító fej a kézi porszívóra: két tartozék egyben, két funkcióra
 • Résszívó fej

Fakir 2 in 1 kettő az egyben résszívófej és porkefe ikon Fakir LED ikon Fakir résszívó fej

 

A csomagban található tartozékok:

 • Porszívó készülék
 • Akkumulátor
 • Porszívó cső
 • Motoros hengerkefe fej
 • Bútorkefe fej
 • kárpittisztító fej
 • Falra szerelhető töltőállomás tartozéktárolóval
 • 220 voltos hálózati töltőkábel
 • EPA szűrő

A FAKIR STARKY HSA 800 XL Q és a FAKIR STARKY HSA 600 L készülékek közti különbségek

A FAKIR két rúdporszívója között néhány kisebb különbség van csak, melyeket az alábbiakban összesítünk:

 • FAKIR STARKY HSA 800 XL Q  rendelkezik gyorstöltés funkcióval, míg a FAKIR STARKY HSA 600 L nem.
 • FAKIR STARKY HSA 800 XL Q  álló dokkolóval rendelkezik, a FAKIR STARKY HSA 600 L pedig falra szerelhető dokkolóval .
 • FAKIR STARKY HSA 800 XL Q  prszívócsöve teleszkópos, állítható hosszúságú, míg a FAKIR STARKY HSA 600 L fix hosszúsáfú porszívócsővel rendelkezik.
 • FAKIR STARKY HSA 800 XL Q  színe grafitszürke/fekete, a FAKIR STARKY HSA 600 L színe ravennakék/grafit.

Így is ismerheted: 
FAKIR STARKY HSA 600 L 2-IN-1 kettő az egyben hordozható porszívó
FAKIR STARKY HSA 600 L 2-IN-1 two in one feltölthető akkus porszívó
FAKIR STARKY HSA 600 L 2-IN-1 akkus álló porszívó
FAKIR STARKY HSA 600 L 2-IN-1 kétfunkciós porszívó morzsaporszívóval
FAKIR STARKY HSA 600 L 2-IN-1 akkus morzsaporszívó és álló porszívó
FAKIR STARKY HSA 600 L 2-IN-1 akkus porszívó
FAKIR STARKY HSA 600 L 2-IN-1 akkumulátoros porszívó
FAKIR STARKY HSA 600 L 2-IN-1 rúdporszívó
FAKIR STARKY HSA 600 L 2-IN-1 porzsák nélküli rúdporszívó
FAKIR STARKY HSA 600 L 2-IN-1 vezeték nélküli rúdporszívó

FAKIR Starky HSA 600 L 2-in-1 AirWave Multi Cyclone Li-ion akkumulátoros kézi porszívó és rúdporszívó motoros hengerkefével

30 75 003
Listaár:127 100 Ft
Ár:67 000 Ft
Szállítási díjak Próbáld ki otthon!
Garancia: 
Raktáron, azonnal szállítható

Zajszint: 
Méretek: 
92.6 × 26.4 × 19.8 cm
Felszívható anyagok: 
A készülék súlya: 
3 kg
Motor teljesítmény: 
Akkumulátor típusa: 
21,6 voltos, cserélhető li-ion akku
Akkumulátor technológia: 
Működési idő egy feltöltéssel: 
30 perc
Töltési idő: 
3 óra
Portartály kapacitása: 
0,4 liter
Maximális szívóerő: 
15 kPa
További termékelőnyök és tulajdonságok: